044 459-7090 | 068 550-4505

ЗВУКОТЕХНІЧНА
ІНЖЕНЕРНА КОМПАНИЯ
"АУДІО МАСТЕР"

Новинки Biamp на виставці InfoComm 2023

15.06.2023
biamp x infocomm.png

Biamp постійно розширюємо межі AV-технологій, щоб надавати найбільш інноваційні рішення для наших клієнтів.

Ми раді оголосити про запуск нашої останньої лінійки AV-продуктів, розроблених для революційних змін в роботі з аудіо та відео.

MODENA MAX CONNECT
MAX CONNECT.png

Modena™ MAX Connect забезпечує той самий комплексний досвід, який полюбили користувачі в спеціальних конференц-залах UC, тепер у просторах для співпраці BYOM.
Завдяки MAX Connect користувачі можуть зайти в будь-яку кімнату з будь-яким пристроєм і миттєво приєднатися до зустрічі, включаючи платформи UC або додатками обміну повідомленнями. Це перший і єдиний досвід безперебійної співпраці BYOM: від приєднання до зустрічі до обміну контентом, додавання віддалених учасників, до керування AV в кімнаті. MAX Connect пропонує однаковий досвід для всіх учасників зустрічі та полегшує керування та розгортання для ІТ-спеціалістів.

EASYCONNECT MPX 100
MPX100.png
EasyConnect MPX 100 дозволяє легко підключатися до будь-якої платформи UC з власними ноутбуками користувачів у приміщеннях із спеціальною платформою UC, наприклад, у Microsoft Teams Room або Zoom Room. Він встановлюється між ПК UC і периферійними пристроями конференц-залу; при підключенні до ноутбука EasyConnect MPX 100 дозволяє користувачеві проводити відеоконференції з обраною платформою UC зі свого персонального пристрою.

PARLÉ N 100
N100.png
Цей розширювач портів додає мережеве підключення до конференц-барів Parlé, що дозволяє здійснювати моніторинг пристроїв, програмне оновлення та корпоративну конфігурацію через SageVue. Він містить два порти USB A для підключення периферійних пристроїв, таких як конференц-камера Vidi 250. Інші функції включають один порт USB B для підключення ноутбука або ПК UC і один порт USB C для підключення та живлення конференц-барів Parlé ABC 2500 або VBC 2500.

УПРАВЛІННЯ КІМНАТАМИ ДЛЯ UC SYSTEM

Ця програмна функція від Biamp додає контроль приміщення контролерами Impera до систем Microsoft Teams Room і Zoom Room UC. Завдяки цій функції на екрані контролера кімнати UC з’являється нова кнопка перегортання сторінок, що дає кінцевому користувачеві можливість керувати будь-яким підключеним керованим пристроєм у кімнаті UC за допомогою тих самих сенсорних панелей, які використовуються для керування зустрічами.

PRO AV КОМУТАТОРИ

Комутатори NETGEAR NMS-NG10GPX-AVB розроблені для бездоганної інтеграції з рішеннями Biamp, такими як сигнальні процесори Tesira та модулями керування систем звукового маскування Cambridge Qt X. Вони містять ліцензію AVB і пропонують готову конфігурацію для безшовної інтеграції з Dante чи AVB без необхідності налаштування.

Дізнайтесь більше про нові рішення Biamp https://ow.ly/qxtH50ONBIf

Orlando mail footer.png

Managed by Immediate Bitwave