044 459-7090 | 068 550-4505

ЗВУКОТЕХНІЧНА
ІНЖЕНЕРНА КОМПАНИЯ
"АУДІО МАСТЕР"

Listen EVERYWHERE - це ListenWIFI

15.06.2023
ListenWIFI.JPG

ListenWIFI - це інноваційне рішення для потокової передачі через Wi-Fi, яке дозволяє людям використовувати свої смартфони або надані в закладі приймачі для доступу до аудіо для допоміжного або особистого прослуховування.

НОВИЙ ListenWIFI містить нове апаратне забезпечення, включаючи приймачі LWR-1050, нові маяки LA-490, нові 2-, 4-, 8- та 16-канальні аудіосервери та розширене програмне забезпечення, яке спрощує конфігурацію системи та керування нею.

ListenWIFI-01.jpg

МАЙБУТНЄ ДОПОМІЖНОГО ПРОСЛУХОВУВАННЯ

ListenWIFI-02.jpg
ListenWIFI, як і попередні версії рішень аудіо через Wi-Fi від Listen Technologies, дозволяє передавати аудіо через бездротову мережу на смартфони гостей або приймачі LWR-1050, що надаються закладом. Якщо гості користуються своїми смартфонами, вони отримують доступ до аудіо через безкоштовний додаток і слухають у навушниках.

ListenWIFI пропонує нові способи прослуховування аудіо.

У простих додатках з одним аудіоканалом новий приймач LWR-1050 можна попередньо налаштувати, щоб користувачі могли просто ввімкнути пристрій і під'єднатися до аудіосистеми, не турбуючись про підключення Wi-Fi або будь-яку технологію.    

Для закладів, де доступно більше одного каналу, користувачі все ще можуть вибрати бажаний канал на своїх пристроях, як і раніше, але тепер пристрої ListenWIFI можуть автоматично підключатися до потрібного каналу, коли вони наближаються до кімнати або до певної області чи місця. Це здійснюється за допомогою маяків ListenWIFI LA-490, які надсилають сигнал для підключення пристрою до потрібного каналу для цього місцезнаходження.

НОВІ МОВНІ МОЖЛИВОСТІ

Підключення до потрібного каналу ніколи не було таким простим при відтворенні аудіо декількома мовами. LWR-1050 можна попередньо налаштувати відповідно до вибраної мови. Слухачі також можуть установити бажану мову в додатку ListenWIFI, щоб система автоматично підключалася до потрібного аудіоканалу в залежності від того, якій мові слухач віддає перевагу. 

ListenWIFI-03.jpg

СЕРВЕРИ
LW-110-02.jpg
Наші запатентовані сервери ListenWIFI можна об'єднувати відповідно до зростаючих потреб і працювати в існуючих мережах. Налаштуйте сервер та інше обладнання ListenWIFI за допомогою програмного забезпечення для керування. Listen, як новатор у допоміжній технології прослуховування, виділяє запатентовану технологію аудіо через Wi-Fi як унікальну. Ваші гості заслуговують на найкраще, і це саме те, що ви отримуєте з ListenWIFI. Дізнатись більше.

ПРИЙМАЧІ LWR-1050

LWR-1050.jpg Приймач LWR-1050 дозволяє гостям вибрати, як вони хочуть отримувати аудіо контент. Вони можуть передавати аудіо на свій смартфон або перевірити приймач LWR-1050 ListenWIFI. Розроблений і створений компанією Listen Technologies приймач LWR-1050 позиціонує ListenWIFI як глобальне допоміжне рішення для прослуховування, яке відповідає вимогам Закону про американців з обмеженими можливостями Americans with Disabilities Act (ADA) і міжнародним вимогам, одночасно забезпечуючи високоякісне цифрове аудіо з найкращою в галузі низькою затримкою. Забезпечення необхідної кількості приймачів LWR-1050 дозволяє системі бути сумісним допоміжним рішенням для прослуховування в поєднанні з відповідною кількістю нашийних індукційних петель для людей з вадами слуху та відповідними інформаційними табличками. 

ДОК-СТАНЦІЇ
LA-480.jpg
Три док-станції доступні для зарядки, зберігання та клонування нових приймачів LWR-1050. LA-480 (на фото праворуч) підходить для 16 приймачів, LA-482 підходить для чотирьох приймачів, а кейс для транспортування LA-481 підходить для 16 приймачів, як мобільне рішення. Легко заряджайте та зберігайте приймачі LWR-1050 у док-станціях гуртом - не потрібно окремо заряджати численні приймачі LWR-1050 за допомогою USB-кабелів. Але за потреби, кожен приймач також заряджається за допомогою USB-кабелю.

МАЯКИ LA-490

LA-490.jpgМаяк LA-490 запускає приймачі LWR-1050 і смартфони користувачів, щоб автоматично налаштуватися на певний аудіоканал, коли людина знаходиться в певному діапазоні дії пристрою. Маяки надсилають сигнал на приймачі LWR-1050 або смартфони за допомогою бездротової технології Bluetooth®. Сигнал повідомляє приймачу або смартфону, який канал транслює аудіо в цьому просторі.

ДОДАТОК

WIFI_EDU.jpgПовністю налаштуйте додаток ListenWIFI відповідно до стилю бренду та покращте враження від гостей. Безкоштовним додатком керують через ListenWIFI менеджер. Його можна налаштувати відповідно до вашого бренду. Ви керуєте кольорами, текстовими банерами, розсувними рекламними банерами, назвами користувацьких каналів і вітальним оголошенням чи відео.



*** Очікується, що ListenWIFI стане доступним в другій половині цього року.

Більше інформації за посиланням https://fal.cn/3z5Pp

Managed by Immediate Bitwave