044 459-7090 | 068 550-4505

ЗВУКОТЕХНІЧНА
ІНЖЕНЕРНА КОМПАНИЯ
"АУДІО МАСТЕР"

Нагорода за дизайн Red Dot для мікрофонів Biamp Parlé X-серії

22.06.2020

105489568_10157108123241496_2537693503994031691_o.png

BEAVERTON, Ore. - Biamp, провідний постачальник професійних аудіовізуальних рішень, що базується в Бівертоні, штат Орегон, США, сьогодні зповістив, про отримання престижної премії Red Dot за мікрофони Parlé TCM-X і TTM-X з технологією Beamtracking. Red Dot Design Award - це найвідоміший у світі конкурс дизайну. У 2020 році дизайнери та компанії-виробники з 60 країн світу представили на конкурс понад 6500 різноманітних товарів.


“Міжнародне журі премії Red Dot Award ретельно протестувало всі роботи, оцінивши широкий спектр характеристик, включаючи естетику, матеріали, рівень майстерності, структуру поверхні, ергономіку та функціональність. Отримання нагороди Red Dot для наших мікрофонів Parlé X-серії - дивовижне досягнення для команди розробників, виробництва та інженерів Biamp. Ця нагорода підтверджує спрямованість Biamp на невпинні інновації та нашу місію доставляти чудовий аудіовізуальний досвід клієнтам у всьому світі", - прокоментував Джо Андруліс (Joe Andrulis), виконавчий віцепрезидент з корпоративного розвитку в Biamp.

“Переможці премії Red Dot Award довели, що вони створили чудові продукти, гідні здобуття нагороди. Вироби завоювали симпатії журі не лише своєю естетикою, а й завдяки незрівнянній функціональності. Завдяки інноваційному дизайну своїх продуктів переможці премії встановлюють нові стандарти у конкретній галузі. Я хочу щиро привітати їх з успіхом ", - сказав професор доктор Пітер Зек (Peter Zec), засновник і генеральний директор Red Dot.

Мікрофони для монтажу в стелю Parlé TCM-X від Biamp та настільні мікрофони TTM-X поєднують в собі елегантний низько профільний дизайн із передовою аудіо технологією та неймовірну простоту установки та введення в експлуатацію.

Більше інформації про Biamp та мікрофони Parlé X-серії можна знайти за посиланняим https://www.biamp.com/products/product-families/parle.
Прес-реліз на сайті Biamp.
Додаткову інформацію про нагороду Red Dot Design можна знайти на вебсайті www.red-dot.org/project/biamp-parle-48012.


Managed by Immediate Bitwave